Братята Виктор и Валентино се завръщат по Cartoon Network в премиерата на Сезон 2, както и в специалния епизод „През деветте нива на Миктлан“. Момчетата отново ще се срещнат с приятелката си призрак – Кристина. Момичето има страхотни способности – тя свети в тъмното и левитира. Братята и тяхната приятелка ще бъдат толкова олисани в игри, че ще забравят за влака на Кристина към подземния свят. Но момичето трябва да се върне при семейството си. Виктор и Валентино решават да преминат с нея през осемте нива на подземния свят, за да стигнат до деветото от тях, където роднините й я очакват.

Премиерните епизоди, разказващи за приключенията на полубратята в малкия град Монте Макабре, също ще покажат отново койота Уеуе, който ще бъде последната надежда за героите. Те случайно ще освободят злонамерени привидения и само той ще може да им помогне. Гледайте, за да видите какво ще се случи.

Премиерата на новите епизоди от „Виктор и Валентино“ ще е на 26 юли от 10.55 ч. по Cartoon Network. Като ще продължат да се излъчват всеки ден до 30 юли по същото време.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 6 =