Звездата Виго Мортенсен е готов да се завърне в ролята на Арагорн за предстоящия игрален филм „The Hunt for Gollum“, ако има смисъл за него и героят му.

В свой разговор с GQ актьорът разкри, че е използвал меч от „Властелинът на пръстените“ в новия си филм „The Dead Don’t Hunt“. Мортесен разказа, че обича да играе героят и е научил много от работата му по обичаната трилогия на Питър Джаксън.

На въпрос дали би се завърнал „The Hunt for Gollum,  65 годишната звезда сподели, че стига да пасва на това, че е по-възрастен отколкото преди 20г. по време на първите три филма- да.

Ще го направя само, ако е правилно за героя. Би било глупаво да го направя по друга причина!

Да бих се върнал. Нямам идея каква е история, не съм чул нищо. Може би предстои. Обичам да играя този герой. Научих много от него. Беше прекрасно преживяване. Бих се върнал, ако е правилно. Знаете на какви години съм сега.

От заглавието съдим, че филмът ще бъде предистория, след като Ам-Гъл умря на финала на третия филм. Анди Съркис, който изигра ролята на героя в предишните филми, се завръща, като този път ще бъде и режисьор. Питър Джаксън, Фран Уолш и Филипа Бойенс ще продуцират отново.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here