Черната вдовица“ представи няколко нови, вълнуващи герои , които могат да окажат огромно влияние върху бъдещето на кино вселената на Марвел. Сред тях са Мелина Востокоф на носителката на Оскар Рейчъл Уайз и Червения пазител на Дейвид Харбър.

След всички събития вече знаем, че Йелена Белова ще се завърне в сериала „Орлово око“, но ще видим ли отново другите двама от семейството на Наташа?

В разговор пред D 23 Inside Disney podcast президентът на Marvel, Кевин Файги, сподели:

Винаги е забавно да представяме нови герои, като Червения пазител и Йелена Белова във филмите. Те винаги могат да се появят отново в бъдещи истории. Спокойно можем да заложим на това, че ще видим Мелина и Алексей в бъдещ проект. Ние от Marvel определено искаме да ги видим отново.

В свое интервю за „Stranger Things“, Дейвид Харбър вече сподели, че е готов да се върне и конфронтира с Клинт (Орлово око) за да отмъсти за смъртта на Наташа Романоф.

След разрушаването на Червената стая , Мелина по-скоро ще остане под радара. Йелена обаче има всички шансове да я потърси за помощ и ресурси в „Орлово око“ или дори във вече подхвърления „Thunderbolts“.

Мелина и Алексей са изключително важни фигури от миналото на Наташа. Очакванията са те да служат за наставници или дори ментори на Йелена, която ще продължи делото на Черната вдовица.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 8 = 2