Бъдете здрави! Как?Всички съвети и рецепти са в най-новата и ценна книга за всяко семейство „Бъдете здрави! Как?“ (с логото на Книгоиздателска къща „Труд“). В нея кардиологът Сотир Марчев и журналистът Любомира Николаева събират безценните му интервюта, в които от 10 години двамата говорят по всички теми, които са важни за здравето. От стреса, съня, движението, затлъстяването до онкологичните заболявания, инфаркта, инсулта – всяко интервю, което е на професор Сотир Марчев, е сред най-четените в платформите на „24 часа“ – хартиения вестник, едноименния сайт, здравната медия 24zdrave.bg.

След всеки техен разговор читателите задаваха и още, и още въпроси. Доверието на читателите към този тандем провокира и насърчи появата на книгата в три тематични блока: Сърцето и кръвоносните съдове; Здравето, стресът, болестите, здравната система; Храненето, сънят, движението. В нея ще прочетете как да организирате своето ежедневие, за да водите здравословен начин на живот. Какви храни е добре да бъдат включени в дневната диета? Как влияе смяната на времето на организма? Защо е важно по време на празници да не се прекалява с храни и напитки? Как да помогнем на организма в борбата с наднорменото тегло? Как да живеем по време на пандемия и стрес? И много, много други.

Интервютата са надградени с актуални медицински коментари на проф. Марчев – едно от медицинските светила, които всяка година от 2014 г. и досега читателите ни поставят в лигата „Лекарите, на които вярваме“. Книгата е достоверен пътеводител за вашето здраве, а ако спазвате съветите на проф. Марчев, ще знаете и КАК да стигнете с усмивка и без задъхване до дълбоки старини.

Книгата е пълноцветна и изпълнена с много илюстративен материал и инфографики, които обобщават всяка тема.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

76 + = 78