Намираме се на месеци от премиерата на новия сезон на хит поредицата на Netflix. Първите, официални кадри, са тук!

На една от тях виждаме завръщането на Джонатан Бейли в ролята на Антъни Бриджъртън и Симон Ашли в ролята на Кейт, който бяха във фокуса на събитията в сезон 2.
Бе важно да успеем да върни Симон и Джони, за да видим как изглежда животът им, като съпрузи. Не сме им готвили нови конфликти. Преминаха през достатъчно и е време зрителите да ги видят в по-игрива и любвеобилна атмосфера. – споделя шоурънъра Джес Броунел
Паралелно с това шестата Бриджъртън е сменена. До сега ролята на Франческа бе играна от Руби Стоукс. В новия сезон щафетата поема Хана Дод.

Пенелъпи/ Лейди Уисълдаун (Никола Коулан) ще се предаде на увлечението си по Колин Бриджъртън. Желанието и да има съпруг върви паралелно с желанието и да има достатъчно независимост и да може да продължи да пише, като мистериозното си алтер его. С огромна липса на самочувствие, подходът на Пенелъпи към брак се проваля грандиозно.

Колин се завръща от летните си пътешествия и му се налага да се бори за спечелването обратно на приятелството на Пенелъпи. Как? Като и дава уроци по самочувствие, в търсене на съпруг. Класическо начало на романтична комедия, нали?

Нещата загрубяват, когато на Пенелъпи започва да и става все по трудно да пази тайната за своето второ аз.

Първите 4 епизода дебютират по Netflix na 16.05.2024г. Точно месец по- късно, на 13.06.2024г. дебютират втората половина на сезона.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 4