БРИДЖИТ ДЖОУНС СЕ ЗАВРЪЩА ПОЗАБРЕМЕНЯЛА И С ПАТРИК ДЕМПСИ ПОД РЪКА В „БРИДЖИТ ДЖОУНС: БЕБЕ НА ХОРИЗОНТА“.

bridgetjonesbaby-copertina

colin-firth-renee-zellweger-bridget-jones-baby-set-london-100815Тази есен сме на бебешко парти не на кого да е, а на самата Бриджит Джоунс. Рене Зелуегър ще възроди култовата британска героиня на 16 септември в „БРИДЖИТ ДЖОУНС: БЕБЕ НА ХОРИЗОНТА„. Историята няма няма как да се завърти без любимеца на милиони жени по света Марк Дарси, в чиято роля отново ще видим Колин Фърт.

6 November 2015. Renee Zellweger, Patrick Dempsey and Colin Firth shooting scenes with a motorbike for the new Bridget Jones movie at London Stratford Oylimpic Park. Credit: KP/GoffPhotos.com Ref: KGC-296

Още с първите кадри от филма става ясно, че бракът му с Бриджит не е потръгнал и тя е отново сама. Това в никакъв случай не означава, че животът й е пълна каша. Напротив, Бриджит е получила мечтаната работа, отново има време да обикаля клубовете и да купонясва и – не на последно място – запознава се с изключително чаровния и галантен Джак, в чиято роля ще видим д-р Мечта от Анатомията на Грей – Патрик Демпси.

bridget-jones-baby-set-11062015-lead-600x450

Но… две щури нощи поставят Бриджит в неловката ситуация да не знае кой е бащата на бъдещото й дете – старата любов или новата тръпка. Кой е бащата? Ще се събере ли Бриджит и с кого от двамата или ще й се наложи да бъде самотна майка?

Bridget Jone's Baby

Отговорите на тези и още много въпроси – в „БРИДЖИТ ДЖОУНС:БЕБЕ НА ХОРИЗОНТА“ от 16 септември в кината.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =