Премиера в България: 16.09.2016г.
Световна премиера: 16.09.2016г.
Жанр: Комедия, Романтика
Продължителност: 122 минути
Формат: 2D
Сценарист: Хелън Фийлдинг, Дейвид Никълс
Режисьор: Шарън Магуайър
В ролите: Рене Зелуегър, Колин Фърт, Джим Броудбент, Патрик Демпси, Ед Шийрън, Джема Джоунс, Ласко Аткинс, Джеймс Калис, Силиа Имре, Сали Филипс
Разпространител: Форум Филм България / Universal Pictures

Тази есен сме на бебешко парти не на кого да е, а на самата Бриджит Джоунс. Рене Зелуегър ще възроди култовата британска героиня на 16 септември в БРИДЖИТ ДЖОУНС: БЕБЕ НА ХОРИЗОНТА. Историята няма няма как да се завърти без любимеца на милиони жени по света Марк Дарси, в чиято роля отново ще видим Колин Фърт. Още с първите кадри от филма става ясно, че бракът му с Бриджит не е потръгнал и тя е отново сама. Това в никакъв случай не означава, че животът й е пълна каша. Напротив, Бриджит е получила мечтаната работа, отново има време да обикаля клубовете и да купонясва и – не на последно място – запознава се с изключително чаровния и галантен Джак, в чиято роля ще видим д-р Мечта от Анатомията на Грей – Патрик Демпси.
Но… две щури нощи поставят Бриджит в неловката ситуация да не знае кой е бащата на бъдещото й дете – старата любов или новата тръпка.

[tabs title=““ active=0 event=“click“]
[tab title=“Трейлъри“]

 


[/tab]
[tab title=“Галерия“]

[/tab]
[tab title=“Новини“] Новини за филма тук[/tab]
[tab title=“Още за филма“]
Скоро [/tab]
[tab title=“Рецензии“]
Скоро [/tab][/tabs]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 61 = 63