Анджелина Джоли и Брад Пит продължават съдебния спор за винарната, която някога притежаваха съвместно. В него изплуваха обвинения в насилие от страна на актрисата към бившия и съпруг.

Във вторник (04.10.2022г.) в Лос Анджелис е имало разпит, в който Джоли е потвърдила следното:

Преговорите за продажба на нейния дял са се разпаднали, след като Пит е настоял тя да подпише договор, който не е бил по взаимно съгласие. Той е щял да забрани на актрисата да говори извън съда за физическото и емоционално насилие от страна на Пит към нея и децата.

Преди да се разведат, двойката преживя инцидент на личния им самолет през Септември 2016г. Джоли обвини Пит във физическо и емоционално насилие върху нея и децата по време на въпросния полет от Франция за Калифорния.

Анджелина Джоли на изслушването в съда

Докладът от инцидента, станал достояние, гласи:

Едно от децата вербално е защитило Джоли и Пит му се е нахвърлил. Джоли е скочила от към гърба му, за да го спре. За да предотврати атаката и, Пит е скочил назад към самолетните седалки, като по този начин е наранил гърба и лакътя на бившата си съпруга. Децата са се спуснали напред и са се опитали да се защитят едно друго. Преди всичко да приключи, Пит буквално задавя едно от децата и удря друго в лицето. Някои от децата помолили Пит да спре. Всички са били изключително изплашени. Пит периодично се е появявал от задната част на самолета, за да крещи и псува. В един момент е полял Джоли с бира. В друг е полял с бира и червено вино децата.

Говорител на Пит коментира:

Тя непрекъснато изтръсква, връща се към и си представя по нов начин събитията от преди 6 годни, добавяйки абсолютно невярна информация към случката, щом не успее да постигне това, което иска. Историята и непрекъснато еволюира.

Депертамента за услуги за семейства и деца към Лос Анджелис проведе независимо разследане и постанови- Пит не е малтретирал децата физически. ФБР са отказали разследване за криминално деяние срещу Пит.

Според един от докладите Пит е завел Джоли в задната част на самолета, хванал я е за главата и раменете и я е разтърсил, крещейки:

Ти разрушаваш това семейство!

Анджелина Джоли с децата на премиерата на „Вечните“

Пит многократно е ударил тавана на самолета. По-късно едно от децата е попитало Пит дали майка им е ок. Той е отговорил:

Не, мама не е окей. Тя разрушава семейството ни.

Пит и Джоли са разведени от 2019г. Те са родители на Мадокс (21г.), Пакс (18г.), Захара (17г.), Шило (16г.) и 14 годишните близнаци Вивиан и Нокс.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 40 = 45