Брадли Купър в първи трейлър на „Locorice Pizza“ на реж. Пол Томас Андерсън

Премиерата е в края на 2021г.

Първия трейлър на „Licorice Pizza“ на режисьора Пол Томас Андерсън е тук.

Филмът тръгва в ограничен показ от 26.11.2021г. Официалната му премиера е на 25.12.2021г. Историята се развива в долината Сан Фернандо в Лос Анджелис през 70-те години на миналия век. В главната роля гледаме номинирания за Оскар Брадли Купър. В поддържаща роля ще видим Купър Хофман, син на покойния носител на Оскар Филип Сиймур Хофман. Това ще бъде пълнометражен дебют за момчето.

Купър ще бъде холивудския режисьор Джон Петърс. Хофман ще бъде дете актьор, на което Петърс ще се опитва да обясни как да произнася правилно името на приятелката му Барбара Стрейзънд.

Филмът е носталгична препратка към 70-те, когато Licorice Pizza бе прекрасна верига от звукозаписни магазини в южна Калифорния. Те предлагаха безплатен licorice, удобни кресла и тонове музикални списания, заедно с най-добрите албуми.

Сценарист е самият Андерсън. Това е неговия девети филм. Сред бижутата му блестят „Буги нощи“, „Магнолия“, „Ще се лее кръв“, „The Master“ и „Phantom Thread“.

Последния от тях донесе третата му номинация за най-добър режисьор и най-добър филм.  Той е номиниран общо за 8 награди Оскар до момента.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 4 =