Моята непослушна фея“ е очарователен и вълнуващ CGI анимационен филм за цялото семейство. Историята е пълна с екшън, хумор, магия и забавление. Това е разказ за приятелството и смелостта, за семейството и наистина ценните неща в живота.

Макси и Виолета ще докоснат душите на всички – и малки, и големи. Те ще ни научат, че не трябва да приемаме малките си слабости прекалено сериозно, трябва да живеем живота си с усмивка и надежда и че нищо не е невъзможно, когато имаш до себе си истински приятел. И най-вече, че трябва да се приемаме такива, каквито сме, защото всеки има някаква мисия в живота си, но тя невинаги отговаря на това, което другите очакват от него.

В света на феите Виолета не се чувства съвсем на място. Тя е непохватна, любопитна, весела и непослушна. Обучава се за фея на зъбките, но всеки път се проваля на изпитите с гръм и трясък.

След поредния провал малката фея не само не се отчайва, а решава да предприеме нещо сериозно, за да промени лошия си късмет и да се докаже. Тя открадва един от вълшебните кристали, които позволяват на феите да идват в света на хората, и се впуска в приключение в този непознат свят.

По този начин попада в стаята на Макси – 12 годишно момиче, което току-що се е преместило от провинцията в града заедно с майка си. Макси също не се чувства на място – липсва й природата, новите й доведени братя я дразнят непрекъснато, майка й няма време за нея.

При пристигането си Виолета чупи своя вълшебен кристал и няма как да се върне у дома.

Затова е принудена да наруши най-свещеното правило на феите – да не се показват на хората.

След известни перипетии двете се сприятеляват и Макси решава да помогне с цената на всичко на Виолета да се върне в света на феите.

И оттук започва едно приключение, изпълнено с много смях, но и с много опасности.

Необичайното приятелство ще покаже и на двете каква е истинската им същност и тяхната съдба!

Гласът си за Виолета дава Белослава. Йоана Драгнева озвучава Макси, а Емил Конрад е в ролята на Йоландо.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

95 − = 86