Премиера в България: 04.03.2022г.
Световна премиера: 04.03.2022г.
Жанр: Екшън, Драма, Фентъзи
Продължителност: 175 минути
Формат: 3D/IMAX 3D/4DX
Сценарист: Мат Рийвс, Матсън Томлин, Петър Крейг
Режисьор: Мат Рийвс
В ролите: Робърт Патинсън, Зоуи Кравиц, Пол Дейно, Анди Съркис, Джефри Райт, Джон Улф, Колин Фарел, Питър Сарсгард, Джон Туртуро, Кон О’Нийл, Джоузеф Балдерама
Разпространител: Александра филмс / Warner Bros.

След като две години обикаля улиците на Готъм като Батман (Робърт Патинсън), всявайки ужас в сърцата на престъпниците, Брус Уейн потъва все по-дълбоко в сенките на мрачния град. С помощта на двама доверени съюзници, Алфред Пениуърт (Анди Съркис) и лейтенант Джеймс Гордън (Джефри Райт), той ще се изправи срещу корумпираната мрежа от служители и високопоставени личности на града и ще се утвърди като истинскo въплъщение на възмездието.

Когато убиец заплашва елита на Готъм с поредица от садистични гатанки, следите от загадъчни улики изпращат най-великия детектив в света на разследване в подземния свят, където се натъква на Селина Кайл/Жената-котка (Зоуи Кравиц), Осуалд Кобълпот/Пингвина (Колин Фарел), Кармайн Фалконе (Джон Туртуро) и Едуард Наштън/Гатанката (Пол Дейно).

Докато доказателствата започват да го приближават към истината и мащабът на зловещия план става все по-ясен, Батман трябва да изгради нови съюзи, за да разкрие загадката и да въздаде справедливост за злоупотребата с власт и корупцията, които отдавна владеят Готъм.

Батман

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

84 − = 82