Spin-off сериалът по предстоящия „Батман“ е забулен в мистерия. Работното му заглавие обаче изплува във виртуалното пространство и то дава насоки за това, какъв е сюжетът. Говорейки за сериала, всички го наричат „Gotham PD“, работното заглавие на проекта обаче е „Arkham“. От там можем да съдим , че лудостта на известната болница за психиатрична помощ/ затвор, ще се разгърне на малкия екран.

Сериалът ще бъде предистория на предстоящия „Батман“ с Робърт Патисън, който се развива през първата година на Черния рицар. Източникът ни твърди, че във фокусът поредицата ще бъде гледната точка на корумпиран полицай от управлението на Готъм. До този момент се очакваше сериалът да се фокусира върху Комисар Гордън.

За първи път Arkham се появява през 1974г. в издание #258 на Батман. Това е психиатрията на Готъм. В нея се помещават пациенти, които са луди и криминално проявени. Там са лежали Жокера, Пингрина, Двуликия и др. Често учреждението е сочено, за силно корумпирано и може би тук ще се появи въпросния полицай от града. Дали ще видим, как всъщност ще напълнят Arkham?

Премиерата на „Батман“ с Робърт Патисън е насрочена за 04.03.2022г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 2