Номинираният за Оскар Бари Киогън проговори за завръщането си към ролята на Жокера, в предстоящия „Батман 2“.

В свое интервю с The New York Times, актьорът сподели, че вече е начертал предистория за злодея и се надява, неговата версия да бъде нова и различна за зрителите.

Бе наистина смущаващо да поема това предизвикателство. Но ако останеш верен на себе си, вече си създал нещо ново. Знам, че звучи някак никакво и изтъркано, но вярвам, че ако съм себе си, каквото и да правя, то ще бъде наистина различно и уникално. Вече съм си създал предистория за Жокера. Вече имам оригинален начин да го изиграя в „Батман 2“.

Неговата версия се появи само за няколко мига в „Батман“. Една отпаднала сцена, която дебютира малко след кино премиерата, ни даде доста повече от злодея на Бари.

Киогън сподели, колко притеснен е бил, поемайки ролята на Жокера. Причината са неминуемите сравнения с носителя на Оскар Хийт Леджър и ролята му в „Черният рицар“.

Наистина е притеснително, да играеш Жокера. За мен най-добрата версия е тази на Хийт Леджър. Има не малк хора, от които да черпиш вдъхновения за такова изпълнение. Въпреки това, трябва да дадеш своята версия. Това правя със всеки герой, който играя. Никой не е виждал моята версия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − 10 =