Изключително изненадващо, но всъщност… големи надежди се възлагаха, да се чуе нещо по темата- Disney обявиха избора на Еман Есфанди в ролята на отдавна изчезналия джедай Езра Бриджър. Ще го видим в предстоящата поредица „Асока“ по Disney +! Той ще се присъедини към Росарио Доусън в ролята на Асока Тано, която някога бе ученик на Анакин Скайуокър. за последно я видяхме в епизод от „Книгата на Боба Фет“.

Еман Есфанди /Езра Бриджър

Последно гледахме Есфанди в наградения с Оскар „Методът Уилямс“. Появата на героят му Езра е нещо, което феновете очакваха от години. За последно той е видян в анимационния сериал „Star Wars: Rebels“, където се отправя към неизвестното на борда на имперски кораб. Той всъщност опитва да спаси екипажа на the Ghost. Местонахождението му в канона от тогава е неизвестно.

Запознахме се с Асока Тано в епизод от „Мандалореца“ сезон 2. Там тя помогна на Дин Джарин в опитите му да намери Джедай за обучението на Грогу. Асока от своя страна имаше собствена мисия- да издири Гранд Адмирал Траун, който за последно бе видян на финала на „Star Wars: Rebels“ да изчезва с Езра Бриджър.

Ще видим отново Хейдън Кристенсен в ролята на Анакин Скайуокър. Това ще бъде първата игрална среща между двата героя.

Предстои ни да видим и Сабрин Рен, в чиято роля влиза Наташа Бордизо. Героинята и Езра са били много близки и се очаква тя да се присъедини към Асока, за да го намерят.

Гледаме „Асока“ по Disney + през 2023г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 3 = 4