Преди седмица, носителката на Еми актриса катастрофира. От тогава тя е в кома. Семейството и приятелите и се надяват на чудо. Това няма да се случи. Най-близките и са взели тежкото решение, животоподдържащите, на които е тя вече седмица, да бъдат спрени. Лекарите обявиха, че актрисата е изпаднала в мозъчна смърт. Поддържането на живота и ще продължи, докато не бъде установено има ли действащи органи, които не са увредени при катастрофата и могат да бъдат дарени.

Представител на семейството и приятелите и сподели:

Благодарим на всички за милите пожелания и молитвите за възстановяването на Ан. Благодарим и на прекрасните екипи и медицинскис естри, които се грижеха за нея в Grossman Burn Center в болницата в Уест Хилс.

Поради инцидентът, тя е претърпяла ужасяваща травма на мозъка и е в кома в критично състояние. Не очакваме да се възстанови. Отдавна тя бе решила да дари органите си, поради което все още е на животоподдържащи, за да могат да бъдат установени, ако има годни такива.

Актрисата бе хоспитализирана на 05.08.2022г. след като е катастрофирала с колата си в кола във Мар Виста. Всичко е избухнало в пламъци в мига на кастастрофата. Собственика на къщата и домашния и любимец са успели да избягат.

Пожарникари са се борили с огъня. Овладели са го и 65 мин. след случката са успели да я извадят безопасно от колата. Тя все още е била контактна, но скоро след това е изпаднала в безсъзнание и до момента не се е събуждала.

Няколко пресечки преди злополучната, Хечи е претърпяла по-малък инцидент, същия ден. тестът и за наркотици е бил положителен.

Хечи тъкмо приключи снимките на „Girl in Room 13“ за Lifetime. Премиерата ще бъде през Септември.

Гледали сме я във филми, като „Джон Кю“, където игра редом до Дензъл Уошингтъ, „Психо“ от 1998г., „Шест дни, седем нощи“, „Знам какво направи миналото лято“, „Дони Браско“ и др.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

80 − 79 =