Намираме се във времена, в които дългоочакваните филми, често променят премиерната си дата. Обикновено това не е добра новина. Този път случая е различен. Новината е добра.Disney и Marvel обявиха, че предстоящия им „Ант-мен 3“ ще излезе цели 5 месеца по-рано от плануваното.

Първоначалната премиерна дата бе насрочена за 28.07.2023г. Сега, филмът сменя датата си с „The Marvels“, продължението на „Капитан Марвел“ и ще дебютира в кината на 17.02.2023г.Това далеч не е първата му промяна! Изначало той трябваше да излезе през 2022г., след това замина за Февруари 2023г., след това за Юли 2023г. и сега се връща обратно във Февруари. От видяното в тази фаза от филмите на Марвел става ясно едно, не е задължително да ги гледаш в съответната последователност. Филмите не са чак толкова свързани, както бяха тези от преди „Отмъстителите: Краят“.

Причината е проста,“Ант-мен 3″ приключи снимките си през Ноември, а тези на „The Marvels “ продължават. Това просто ще даде повече време на втория филм за пост продукция.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

41 − = 36