Измина повече от десетилетие от премиерата на „Живите мъртви“. От тогава множество филми и spin off поредици влязаха продукция , а част от тяхг и дебютираха.

Андрю Линкълн в ролята на основния герой Рик Граймс бе с поредицата от началото. Той напусна по време на сезон 9. Веднага след това дойдоха и плановете за 3 игрални филма, посветени на съдбата на героят му. В свое интервю наскоро Андрю сподели детайли в тази връзка:

В момента не снимам. Все още съм в локдаун. Много сме развълнувани и при първа възможност ще влезем в продукция. Говори се за тази пролет. Нямам търпение да нахлузя отново каубойските ботуши.

Това само по себе си е страхотна новина. Дали обаче героят му е възможно да се появи във финалния сезон на поредицата преди филмите?

Това е един прекрасен въпрос и най-лесния му отговор е, че нямам идея. Не смятам, че е написан обаче. Определено никога не бих отказал на това. Всички хора, които правят сериала са скъпи мои приятели. Изключително приятно е, че те все още правят тази прекрачваща граници поредица, която е така обичана от целия свят.

И не се притеснявайте, ще получим още Линкълн в близко бъдеще.
Подписал съм за повече от един филм. Също съм и продуцент. Няма да режисирам, защото не обичам да се гледам. Ще мога да отговоря на всичките ви въпроси през следващите месеци, но да определено ще има повече от един филм. Трябва да направим първия по абсолютно правилен начин, за това ни трябва повече време от очакваното. И все пак имаме пандемия. Нямам търпение. Наистина съм развълнуван да разгърнем мащаба и размахът на история и да разберем къде е Рик.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

25 + = 28