Анджелина Джоли в първи трейлър и снимки за „Those who wish me dead“

Тайлър Шеридан е един от най-уважаваните кино творци в Холивуд. Уникалния му стил, фокусиран върху насилието към обикновения човек в сурови райони, е любим на огромен брой фенове. След „Hell or Hight Water“, „Wind River“ и „Йелоустоун“, той се завръща с „Те пожелаха смъртта ми“ по HBO MAX през Май, 2021г.

В медиите вече се появиха ексклузивни кадъри от предстоящия филм, в който Анджелина Джоли ще се бори с огромен пожар в Монтана. Паралелно с това, тя щe се опита да спаси младо момче от двама убийци.

Докато е снимала продукцията, актрисата се е борила с действителен огън. Така тя се е научила да уважава още повече пожарникарите и тяхната професия.

Първия ден докато снимахме пожава, забелязах горещината и колко бързо вятъра се променяше и огъня поглъща дърво, което изобщо не си очаквал. Уважението ми към огнеборците на пръва линия растеше непрекъснато. – сподели Анджелина Джоли

В поддържащи роли ще видим Никълъс Холт, Джон Бърнал и др. Филмът е базиран на едноименния роман на Майкъл Корита от 2014г. Премиерата е по HBO MAX на 14.05.2021г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

57 − = 51