Ана Де Армас е Мерилин Монро в първи трейлър и снимки за „Blonde“

Актрисата вече отнесе критика заради акцента, който демонстрира в това видео

Първият трейлър на режисирания от Андрю Доминик „Blonde“ вече е тук. Филмът получи забрана за гледане от лица под 17г. В ролята на холивудската икона Мерилин Монро, гледаме Ана Де Армас („Смъртта може да почака“). Филмът е базиран на едноименния бестселър на Джойс Оутс. Световната премиера е по време на кино фестивала във Венеция.

Филмът представя живота на Марилин Монро от експлозвиното и детство, като Норма Джейн през възхода и към славата и романтичните и залитания. В поддържаща роля ще видим носителят на Оскар Ейдриън Броуди („Пианистът“).

Шефът на кино фестивала в Кан се е опитал да привлече заглавието за програмата през 2022г., но не е постигнат консенсус с Netflix. Стрийминг гигантът не се е връщал в Кан от 2017г., когато фестивалът въведе изискване филмите да са имат кино премиера във Франция.

Според Оутс начина, по който Кенеди се е отнасял с Мерилин не е по различен от този на всички могъщи мъже във Вашингтон и днес. Начина, по който те се отнасят с всички жени освен, ако не са собствените им съпруги.

„Blonde“ ще има своята световна премиера по Netflix на 28.09.2022г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 3 = 5