Ана Де Армас е Мерилин Монро в първи трейлър и снимки за „Blonde“

Актрисата вече отнесе критика заради акцента, който демонстрира в това видео

Първият трейлър на режисирания от Андрю Доминик „Blonde“ вече е тук. Филмът получи забрана за гледане от лица под 17г. В ролята на холивудската икона Мерилин Монро, гледаме Ана Де Армас („Смъртта може да почака“). Филмът е базиран на едноименния бестселър на Джойс Оутс. Световната премиера е по време на кино фестивала във Венеция.

Филмът представя живота на Марилин Монро от експлозвиното и детство, като Норма Джейн през възхода и към славата и романтичните и залитания. В поддържаща роля ще видим носителят на Оскар Ейдриън Броуди („Пианистът“).

Шефът на кино фестивала в Кан се е опитал да привлече заглавието за програмата през 2022г., но не е постигнат консенсус с Netflix. Стрийминг гигантът не се е връщал в Кан от 2017г., когато фестивалът въведе изискване филмите да са имат кино премиера във Франция.

Според Оутс начина, по който Кенеди се е отнасял с Мерилин не е по различен от този на всички могъщи мъже във Вашингтон и днес. Начина, по който те се отнасят с всички жени освен, ако не са собствените им съпруги.

„Blonde“ ще има своята световна премиера по Netflix на 28.09.2022г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

45 − 38 =