Дълго отлагания трети сезон на „Наследници“ ще си струва чакането. Той вече добави Александър Скарсгард и носителя на Оскар, Ейдриън Броуди. Те са съответно второто и трето ново попълнение след Хоуп Дейвис.

Третия сезон ще изследва падението и това което следва отвъд, за сина Кендал (Джеръми Стронг), който ще извади на яве неправомерното поведение на Уайът. Така Логан Рой (Брайън Кокс) ще остане власетeлин на всичко. Това е една много опасна позиция. Ще станем свидетели на тотален неуспех в създаването на семейни, политически и финансови съюзи. Напрежението ще се покачи, докато корпоративната битка ще заплаши да се превърне в семейна война!

Останалите близки и роднини на Рой , Конър (Алън Рък), Роман (Киърън Кълкин),  Сиобан (Сара Снук), съпругът и Том (Матю Макфейдън) и техният братовчед Грег (Никълъс Браун) ще трябва да изберат страна в разгарящата се семейна битка, която още повече ще разедини семейството.

Скарсгард ще изиграе ролята на успешен и скандален компютърен гении и CEO Лукас Матсън. Броуди ще се превърне в Джош Арънсън, милиардер, активист, инвеститор. Той ще се превърне в крайъгълен камък за битката за собственост на Уайстар

Дейвис ще изиграе ролята на Санди Фърнис, дъщеря на Санди Фърнис (Лари Пейн). Той от своя страна е дългогодишен конкурент на Рой, от друг медиен конгломерат.

Лорейн Скарария („Hustlers“) ще режисира епизод. Кати Ян („Хищни птици“) ще се заеме с режисурата на друг епизод от предстоящия сезон.

„Наследници“ ще се завърне по HBO през 2021г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

24 − 21 =