FOX Life

Връзки (Liaisons) – Сезон 2

(Продължава от април)

Понеделник 22:00 ч.

Премиера за България

Продуцентска компания „Емо Вижън“

10 епизода x 60 минути

Vrazki Sezon 2_YasminaVrazki Sezon 2_MikaVrazki Sezon 2_Toni

Вторият – нов сезон на сериала „Връзки“, е модерна градска комедия с елементи на драма, която разказва историята на съвременните семейни отношения и извънбрачни връзки. Всеки епизод добавя нов елемент към емоционалния пъзел като всички заедно се фокусират върху вътрешния стремеж на хората да търсят любов и различните начини да я получат в наши дни.

След фатална катастрофа, Тони изпада в кома. Доходите на Мика от архитектурното бюро не достигат за лечението му. Как ще се справи Мика със скъпите възстановителни процедури на мъжа си? Има ли нещо, което може да превърне две жени от врагове в бизнес партньори? Какво крие Мика в интимния си живот и докъде ще стигне страстната й връзка бившия й клиент Александър Панов? След една година танц със смъртта, Тони е напълно променен! След една година танц с двойствения живот, Мика също. Ще си дадат ли сметка героите на „Връзки“, че в брака най-лесно може да се прости изневярата, а най-трудно – скуката. Какво ще се промени, когато Тони разбере кой е тайният мъж в живота на Мика? И кое ще провокира избухването на истинска предразводна война? В нея ще бъдат замесени всички: бивши и настоящи любовници, деца, родители, родители на родителите, посредници, адвокати и всички възможни приятели… Тони и Мика влагат цялата си любов и изобретателност във всяка от битките. Докъде ще стигнат в тази страховита война и какви ще са последиците за всеки от тях?

С участието на:

Михаил Билалов като Тони

Николай Ишков като Номер 1

Лорина Камбурова като Лия

Илиана Лазарова като Силвия

Яна Маринова като Ясмина

Лилия Маравиля като Мика

FOX Crime

Последните пантери (The Last Panthers)

(Продължава от април)

Вторник от 22:00 часа

Премиера за България

Goran Bogdan as Milan

Вълнуващата криминална драма от шест части е създадена по действителни събития и осигурява истински екшън, интензивни емоции, кинематографско изживяване и заплетен сюжет.  В началото на новото хилядолетие, различни европейски столици – от Лондон до Лихтенщайн – са набелязани за мишени на поредица от дръзки кражби на бижута. Те са извършени от „Розовите пантери“ – банда, известна с безцеремонните си нападения посред бял ден и умелите си бягства. След като цяло десетилетие тероризират бижутерите в Европа, те внезапно изчезват до момента, когато в южна Франция е извършен обир, който носи почерка на Пантерите.  Всичко сочи към тях, освен една фатална разлика: смъртта на малко момиченце по време на бягството. Трагичното събитие става причина за поредица от събития на различни места в Европа, които предизвикват драматичен и опасен сблъсък между английски застрахователен съветник (Саманта Мортън), нейният шеф (Джон Хърт), френско-алжирски полицай (Тахар Рахим) и опитен сръбски крадец (Горан Богдан). Това, което започва с диаманти, води до оръжия, наркотици, големи суми пари и въвлича представители на властта от Европейския съюз, Лондонското Сити и мрачния подземен свят на Европа.

С участието на:

Саманта Мортън като Наоми Франком

Тахар Рахим като Халил Рашеди

Горан Богдан като Милан Челик

Джон Хърт като Том Кендъл

Игор Бенчина като Златко Младич

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

37 + = 42