Дивият Китай с Рей Миърс
Започва от неделя, 8 август, в 15:15 ч.

Рей Миърс се отправя на приключение, изследвайки седем различни китайски локации и разкривайки невероятната дива природа и близката връзка на местните хора със земята. Приключението му започва в Пекин, където той освобождава ранена сова и изследва Великата китайска стена. В тропическата джунгла Рей открива дивия азиатски слон, след това проследява снежни леопарди през Тибетското плато, преди да открие кафявите мечки край манастира Шунгу. В Центъра за изследване и опазване на пандите, Рей се присъединява към обитателите за закуска. Той научава как да лови риба с кормораните и изследва пещерите в Карст, а накрая открива чипоноси маймунки и се среща с местни лечители в Шангри-Ла.

Рубрика: Дивата Азия
Всяка неделя от неделя, 8 август, в 17:20 ч.

Азия – най-населеният континент на Земята, се простира на повече от 44 млн. кв. км. Там се намират някои от най-гъсто населените райони на Земята, наред с обширни необитавани територии. В Азия живеят хора от различен произход, с различно поведение, политика и култура – и също толкова разнообразна дива природа. С помощта на подбраните заглавия изследваме как пейзажите, градовете и хората в Азия си взаимодействат и оказват влияние на животните, които също обитават континента.

Странните чудеса на света
Започва от събота, 14 август, в 16:00 ч.

Природният свят е пълен със странни и прекрасни явления. Всеки ден чуваме нови истории за необясними, неочаквани и неидентифицирани обекти и ситуации в цял свят. С помощта на свръхмодерни научни достижения, експертен анализ и разкази на очевидци, изследваме доказателствата, проверяваме теориите и разкриваме някои от най-странните истории, които нашата планета може да предложи.

Водещи учени, ангажиращи сътрудници и завладяващи експериметни ни помагат да разкрием тайните на природата – от странна наука до необяснимо поведение на животни, шантаво време, медицински чудеса и забележителен природен феномен.

Рубрика: Лятото на ветеринарите
Всеки делничен следобед от понеделник, 2 август, в 16:00 ч.

Присъединете се към квалифицираните и безкористни ветеринарни лекари, които дават живота си, за да се грижат за всички същества – големи и малки. През летните следобеди на август ще се насладите на международното преживяване, което включва най-широката и разнообразна палитра от животни на Земята.

Йоркширският ветеринар
Започва от понеделник, 2 август, всеки делничен следобед в 16:45 ч.

Екипът на ветеринарната практика има истинска страст да се грижи за животните и иска да се увери, че опазва неопокътнати наследството и историческата репутация на практиката. С клиентела, която рядко има медицинска застраховка, те поставят здравето на животните преди печалбата, заедно с най-важната съставка – нежна грижа. Практиката може и да се е преместила от първоначалната сграда, но сърцето й е живо и туптящо.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

55 − 53 =