Дипломатът, сезон 1
19 февруари от 22:00 часа
Всеки понеделник от 22:00 часа

Picture Shows: Laura Simmonds (SOPHIE RUNDLE), Alba Ortiz (SERENA MANTEGHI)

Тази нова криминална поредица хвърля светлина върху тайния свят на дипломацията. Дипломатът Лора Симъндс служи в чужбина и заедно с местната си приятелка и колежка Алба Ортиз работи усилено, за да защити бившите си сънародници, които попадат в беда в чужбина. Това не е лесна работа и те ще трябва да съвместят едновременно ролите на полицаи, съветници и адвокати.
След необяснимата смърт на барман, работещ в района на прочутото яхтено пристанище в града, нито местните, нито чуждестранните власти са склонни да водят разследване за убийство. Докато Лаура и Алба разследват случая, те откриват връзки с организираната престъпност, както и със службите за сигурност, с които работи Лаура. Но какво са готови да жертват, за да разкрият тайни, които двете правителства биха защитили на всяка цена?

В ролите: Софи Ръндъл, Стивън Крий

Черна писта, сезон 1
6 февруари от 22:00 часа
Всеки вторник от 22:00 часа

Във величествените Алпи звукът на ските, порещи снега, нарушава тишината. Един скиор тества с границите на възможностите си, спускайки се с пълна скорост към тълпата, която тръпне в очакване в подножието. По-късно, с падането на нощта, партито в чест на победата на Борис е в разгара си в най-красивият хотел в ски курорта Clairies. Изведнъж огън осветява долината. Участниците в партито аплодират спектакъла, без да знаят, че огънят обгръща някого в пламъците си. Случилото се отвежда Емили Карас, полицейски следовател от Лион, обратно в градчето, за да си сътрудничи с майор Сервоз, песимистично настроен местен жандармерист. Докато в общността назряват сериозни разногласия, свързани с луксозен проект за недвижими имоти, детективите започват да откриват тъмни тайни, скрити зад лъскавата фасада на курорта.

В ролите: Констанс Лабе, Тибо де Монталамбер

Дарби и Джоан, сезон 1
29 февруари от 22:00 часа
Всеки четвъртък от 22:00 часа

Darby and Joan _ Season 1, Episode 7 – Photo Credit: Scott Belzner/AcornTV

Овдовялата английска медицинска сестра Джоан Къркхоуп търси отговори за мистериозната смърт на съпруга си, а бившият детектив Джак Дарби е тръгнал на път, за да избяга от миналото си. Но когато се сблъскват в австралийската пустош и са въвлечени в поредица от мистерии, дуото следователи скоро разбира, че най-интригуващият пъзел, пред който са изправени, са самите те.

В ролите: Браян Браун, Грета Скачи

Мистериите на мадам Блан, сезон 1 и 2
Излъчване: събота и неделя от 16:00 часа

Sally Lindsay as Jean and Steve Edge as Dom – The Madame Blanc Mysteries _ Season 1, Episode 2 – Photo Credit: Mark Cassar/AcornTV

Джийн Уайт, известен търговец на антики, е съкрушена след трагичната смърт на съпруга си Рори, който загива по време на обичайното си пътуване до Франция за пазаруване. Когато се среща адвоката им, Джийн открива, че Рори има огромни дългове, които тя трябва да изплати. Тя забелязва, че от личните притежания на Рори липсва скъп пръстен и поема към Сент Виктоар – епицентърът на търговията с антики. При пристигането си се среща с множество колоритни личности и скоро открива, че градът крие своите тайни. С помощта на експертните си познания и следователски умения, Джийн бързо се впуска в разследването на редица мистерии и убийства… но ще открие ли истина за Рори и изчезналия пръстен?

В ролите: Сали Линдзи, Стив Едж

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 1 =