*FOX LIFE*

Династия, сезон 3
Премиера: 19 април 2021 г., 21:00 ч.
Излъчване: Всеки понеделник от 21:00 ч.

Dynasty – „Guilt Trip To Alaska“ – Image Number: DYN301a_0133.jpg – Pictured (L-R): Grant Show as Blake and Daniella Alonso as Cristal – Photo: Quantrell Colbert/The CW – © 2019 The CW Network, LLC. All Rights Reserved

В експлозивния трети сезон на сериала „Династия“ семейство Керингтън ще се изправи срещу непознатото на всички фронтове. Докато се справя с последствията от шокиращия финал на втори сезон, Фалън (Елизабет Гилис) е заобиколена от множество врагове, които искат да я унищожат. Най-големият от тях е собственият ѝ брат Адам, който се вманиачава в идеята за съперничество със сестра си. В същото време Фалън и Лиъм се опитват да поддържат романтична връзка, но скритите тайни от миналото, ще направят това по-трудно от всякога. След една година, в която е отдадена основно на себе си, Блейк се връща в играта. Той е готов на всичко, за да си върне онова, което му принадлежи: семейната компания, която Фалън е продала под носа му. Има обаче един проблем – полусестрата на Блейк, Доминик, която отскоро е в града, но е решена да не отстъпва от битката за това, което ѝ се полага по право. Междувременно Сами Джо навлиза в нов и вълнуващ етап от живота си. Докато изживява свободата и тръпката да бъдеш част от висшата класа, той не забелязва опасностите, които наближават. Пътят е пълен с шокиращи обрати. И ако има нещо, което знаем със сигурност, то е, че семейство Керингтън трябва да направи всички по силите си и да се обедини, за да се върне по пътя към върха.

Лекарите от Чикаго, сезон 3
Премиера: 02 април 2021 г., 20:00 ч.
Излъчване: От понеделник до петък от 20:00 ч.

CHICAGO MED – Season 3 – Pictured: (l-r) Marlyne Barrett as Maggie Lockwood, Rachel DiPillo as Sarah Reese, Oliver Platt as Dr. Daniel Charles, Brian Tee as Dr. Ethan Choi, S. Epatha Merkerson as Sharon Goodwin, Torrey DeVitto as Dr. Natalie Manning, Yaya DaCaosta as April Sexton, Nick Gehlfuss as Dr. Will Halstead, Colin Donnell as Dr. Connor Rhodes – (Photo by Nino Munoz/NBC)

Завладяващата медицинска драма „Лекарите от Чикаго“ се завръща с трети сезон. В новите епизоди на сериала от наградения с „Еми“ Дик Улф, ще видим как д-р Уил Холстед се справя с предизвикателната си ръководна роля в спешното отделение, докато изживява романтична връзка с д-р Натали Манинг. Нов и амбициозен хирург ще постави под съмнение способностите на д-р Конър Роудс. Междувременно д-р Сара Рийз продължава своята специализация при д-р Чарлс, който все още се възстановява от прострелна рана. Докато д-р Итън Чой се грижи за жертвите от престрелките в Чикаго, медицинските сестри Ейприл Секстън и Маги Локууд се справят отлично с потока от работа в спешното отделение. Като ръководител на медицинския център „Гафни“ в Чикаго, Шарън Гудуин продължава да наблюдава и да държи под контрол всичко, което се случва.

Лекарите от Чикаго, сезон 4
Премиера: 30 април, 20:00 ч.
Излъчване: От понеделник до петък от 20:00 ч.

CHICAGO MED – „Backed Against The Wall“ Episode 404 – Pictured: Torrey DeVitto as Natalie Manning – (Photo by: Elizabeth Sisson/NBC)

Отдаденият на работата си лекари и сестри от Медицинския център „Гафни“ в Чикаго се завръщат във вълнуващия четвърти сезон на „Лекарите от Чикаго“ – емоционална медицинска драма от изпълнителния продуцент Дик Улф, носител на награда „Еми“. Новите епизоди проследяват ежедневните битки на живот и смърт на медицинските специалисти. Те трябва да се справят както със спешните случаи в болницата, така и с личните си дилеми и трудни емоционални моменти. В четвърти сезон в спешното отделение ще се появят нови специализанти и модерна операционна зала.

*FOX CRIME*

Убийства в Мидсъмър, сезон 17
Премиера: 23 април 2021 г., 22:00 ч.
Излъчване: Всеки петък от 22:00 ч.

Midsomer Murders XVll
The Dagger Club

Окръг Мидсъмър печели ужасяваща слава, като регистрира над 270 смъртни случая само за последните 17 години. Зад тези потресаващи данни стоят действията на особено отмъстителните жители на старомодната английска провинция. Харизматичният Нийл Дъджън в ролята на главен инспектор Джон Барнаби си партнира с детектив Чарли Нелсън, за да разкрие извършителите на убийствата в смразяващия Мидсъмър.

Военни престъпления: Ню Орлиънс, сезон 4
Премиера: 8 април 2021 г., 21:05 ч.
Излъчване: От понеделник до петък от 21:05 ч.

Season 2 cast of the CBS drama NCIS: NEW ORLEANS, Tuesdays (9:00-10:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Pictured L-R: Rob Kerkovich as Sebastian Lund, CCH Pounder as Dr. Loretta Wade, Zoe McLellan as Special Agent Meredith „Merri“ Brody, Scott Bakula as Special Agent Dwayne Pride, Lucas Black as Special Agent Christopher LaSalle, Shalita Grant as Sonja Percy, and Daryl Chill Mitchell as Investigative Computer Specialist Patton Plame Photo: Monty Brinton, Cliff Lipson, and Skip Bolen/CBS ©2016 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

Четвърти сезон на „Военни престъпления: Ню Орлиънс“ е сезонът на последствията. След безразсъдните и опасни действия на специален агент Прайд (Скот Бакула) за сваляне на кмета Хамилтън, Прайд и екипът му ще се изправят пред нови предизвикателства както в работата, така и в личния си живот.

Убийства в рая, сезон 10
Премиера: 22 април 2021 г., 22:00 ч.
Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 ч.

Picture shows_DS Florence Cassell (JOSEPHINE JOBERT) and DI Neville Parker (RALF LITTLE)

Изключително популярната драматична поредица се завръща за своя десети, юбилеен сезон с добре позната комбинация от заплетени убийства, интригуващи загадки и популярни гост-звезди. В новите епизоди ни очакват някои големи изненади, като завръщането на любимката на публиката – детектив Флорънс Касел. След като е убедена, че е преодоляла смъртта на годеника си, който умира преди две години, тя се връща на работа, където я очаква сблъсък с новия ѝ шеф Невил. Докато се опитват да се сработят, между тях започват да прехвърчат искри. Погълнат от ежедневието, Невил осъзнава, че не оценява живота на живописния остров Сейнт Мари. Затова решава да преоткрие щастието и красотата на мястото с помощта на Флорънс. Но дали Невил наистина е създаден за живот в тропиците и възможна ли е тази романтична връзка, предстои да разберем.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − 4 =