Алекса Кроу, сезон 3
Премиера: 9 февруари от 22:00 часа
Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 часа

Когато Алекса Кроу се мести обратно в Нова Зеландия, тя очаква да се завърне към своите корени, да се свърже отново с брат си и да се наслади на спокойствие и уединение в родния си град. Не след дълго обаче неудържимият детектив се заема да разучи странен, неразрешен случай на убийство. Някои неща никога не се променят. Сега, когато е в Оукланд за известно време, Алекса, обичайно горд „вълк единак“, изгражда малка общност от приятели и колеги – Мадисън, Хари и Рубен. И независимо дали й харесва или не, в тази нова поредица приключенията на Алекса я отвеждат до нови приятелства, които се приобщават към необичайното ѝ „семейство“, както и до десет нови случая, които я изправят срещу пленителни, силни и изненадващи заподозрени всяка седмица – от ексцентрични милиардери до скърбящи цветари, и от танцьори на танго до пламенни любители на модата.

От местопрестъплението, сезон 9
Премиера: 7 февруари от 21:05 часа
Излъчване: Oт понеделник до петък от 21:05 часа

„Mascara“ – Langston (Laurence Fishburne, center) and Captain Brass (Paul Guilfoyle, right) question a Mexican wrestler who may or may not be involved in the murder of one of Langston’s former students, on the 200th episode of CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION, Thursday, April 2 (9:00-10:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network.
Photo: Monty Brinton/CBS
©2009 CBS BROADCASTING INC. ALL RIGHTS RESERVED

Сериалът, от който започна всичко. Водещата поредица, която постави началото на телевизионен франчайз номер 1. Бихте могли да го определите като най-гледаната драма в света. „От местопрестъплението“ е най-високо оцененият блокбъстър от продуцента Джери Брукхаймър (Карибски пирати).

Този многогодишен хит, чието действие се развива по прашите, облени в неон улици на Лас Вегас, проследява работата на елитен екип от криминалисти. За „пулс“ на поредицата служи музиката на рок идоли като The Who и John Mayer. Сериалът може да се похвали и със зрелищната си продукция, достойна за голям екран (с епизоди режисирани от носителите на „Оскар“ Куентин Тарантино и Уилям Фридкин).

„От местопрестъплението“ служи за вдъхновение на две дългогодишни спин-оф продукции и не е просто сериал. Той е глобален феномен. Със своята новаторска комбинация от наука и разследване, поредицата промени представите за телевизионния криминален жанр.

В ролите: Уилям Питърсън, Мардж Хелгенбъргър, Лорънс Фишбърн

ФБР: Най-издирваните, сезон 4
Премиера: 27 февруари от 22:00 часа
Излъчване: Всеки понеделник от 22:00 часа

“Gold Diggers” – The murder of a geology professor leads the team to uncover an ancient legend regarding a secret treasure dating to the civil war, and they encounter a deadly fugitive determined to kill to find the gold. Meanwhile, an old friend from Remy’s past shakes up his relationship with April, on the CBS Original series FBI: MOST WANTED, Tuesday, Oct. 11 (10:00-11:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network, and available to stream live and on demand on Paramount+. Pictured (L-R): Edwin Hodge as Special Agent Ray Cannon, Roxy Sternberg as Special Agent Sheryll Barnes, Dylan McDermott as Supervisory Special Agent Remy Scott, and Alexa Davalos as Special Agent Kristin Gaines. Photo: Mark Schäfer/CBS ©2022 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.

От носителя на „Еми“ Дик Улф, „ФБР: Най-издирваните“ е високорискова драма, която представя работата на специалния отряд за издирване на бегълци. Те са непреклонни в мисията си да открият и заловят най-търсените престъпници и убийци в Америка. Специален агент Реми Скот е чаровният, но застрашителен нов ръководител на екипа. Той е започнал кариерата си във ФБР в Ню Йорк преди да издигне в ранговете на Бюрото във Филаделфия и Лас Вегас. Екипът за издирване на бегълци включва още: специален агент Шерил Барнс, бивш следовател на Нюйоркската полиция и експерт по криминалистика, която отглежда две малки деца със съпруга си; специален агент Хана Гибсън талантлив компютърен специалист с остър ум и зашеметяващи хакерски умения; специален агент Кристин Гейнс – ветеран, който се превръща в звезда в управлението в Маями, заради неуморното си разследване на неразрешени случаи; и техният най-нов член, бившият полицай от Ню Орлиънс, младши детектив Рей Кенън, който следва стъпките на баща си, след като завършва първи в класа си в Куонтико предходната година.
Винаги на терен и винаги в действие, „ФБР: Най-издирваните“ е седмичната доза адреналин, показваща вълнението от преследването.

В ролите: Реми Скот, Шерил Барнс

ФБР, сезон 1
Премиера: 14 февруари от 22:00 часа
Излъчване: Всеки вторник от 22:00 часа

Ebonee Noel, Jeremy Sisto, Missy Peregrym, Zeeko Zaki, Connie Nielsen of the CBS pilot F.B.I.
Photo: Kurt Iswarienko/CBS
©2018 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

От носителя на „Еми“ Дик Улф и екипа на „Закон и ред“ , „ФБР“ е динамична драма за работата на екипа от нюйоркския офис на Федералното бюро за разследване. Служителите на това елитно звено обединяват своите таланти, интелект и технически опит при разрешаването на големи случаи, за да запазят Ню Йорк и страната в безопасност.
Специален агент Маги Бел е родена в семейство с няколко поколения полицейски служители и е силно отдадена на хората, с които работи, както и на тези които защитава. Нейният партньор специален агент Омар Адом „ОА“ Зидан е завършил в Уест Пойнт и е прекарал две години като агент под прикритие за Агенцията за борба с наркотиците преди да бъде избран от ФБР. Ръководител на екипа е специален агент Изобел Кастил, която работи под високо напрежение и притежава неоспорим авторитет. Екипът включва още помощник специален агент Джубал Валентайн, ядрото на звеното, който притежава способността да се разбира както с началници, така и по-нископоставените от него, което го прави отличен мотиватор. Умният и прям специален агент Тифани Уолъс, с шестгодишен опит в полицията в Ню Йорк, е партньор на специален агент Стюарт Скола, възпитаник на Бръшляновата лига и бивш Уол Стийт банкер, превърнал се в агент на ФБР.
Тези първокласни агенти разследват случаи с огромен мащаб, включително тероризъм, организирана престъпност и контраразузнаване.

Полицаите от Чикаго, сезон 9
Премиера: 15 февруари от 23:00 часа
Излъчване: От понеделник до четвъртък от 23:00 часа

CHICAGO P.D. – Season: 9 – Pictured: (l-r) Tracy Spiridakos as Hailey Upton, LaRoyce Hawkins as Kevin Atwater, Jesse Lee Soffer as Jay Halstead, Jason Beghe as Hank Voight, Marina Squerciati as Kim Burgess, Patrick Flueger as Adam Ruzek, Amy Morton as Sgt. Trudy Platt – (Photo by: Art Streiber/NBC)

От носителя на „Еми“ Дик Улф и екипа на “Пожарникарите от Чикаго“, „Полицаите от Чикаго“ е завладяваща полицейска драма за онези, които залагат всичко на карта, за да служат и защитават. Управление 21 на чикагската полиция е съставено от две различи групи – униформените полицаи, които патрулират и се справят с престъпността по улиците, и разузнавателния отдел, който се бори с големите нарушения в града като организирана престъпност, трафик на наркотици и убийства. Ръководител на разузнавателния екип е сержант Ханк Войт, човек, който е готов да заобиколи закона в преследването на справедливост. Той е взискателен и строг – само онези, които могат да устоят на напрежението, оцеляват под командата на Войт. От цивилни полицаи с мечта да се издигнат до елитния екип, „животът е работа“ е въпрос на ежедневно предизвикателство.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

25 + = 31