„СИДНИ НА МАКС“
ТРЕТИ СЕЗОН, ПРЕМИЕРА

Заедно с най-добрата си приятелка, баща си и баба Джуди, които я подкрепят, Сидни продължава да посреща предизвикателствата в училище и да живее живота си на макс.

SYDNEY TO THE MAX – Disney Channel’s „Sydney to the Max“ stars Christian J. Simon as Leo, Jackson Dollinger as young Max Reynolds, Ava Kolker as Olive, Ruth Righi as Sydney Reynolds, and Ian Reed Kesler as adult Max Reynolds. (Disney Channel/Ed Herrera)

В трети сезон Сидни и дружината ѝ се завръщат, готови да покорят 8 клас. Тя е отдадена на приятелите си, на семейството, опитва се да се развие като музикант и е сигурна, че това ще е най-хубавата ѝ година досега.

Излъчване: Всеки делничен ден от 1 ноември от 18:55 ч.

„КОЛКО НЕЛОВКО“
ТРЕТИ И ЧЕТВЪРТИ СЕЗОН, ПРЕМИЕРА

Това е ситком за три много умни 13-годишни момичета, които имат проблем със социалната комуникация, но се опитват да се впишат и да се справят с живота и с общуването с момчетата. Отличничките Лили, Марта и Джас са неразделни и си приличат по това, че са умни, верни приятелки, но са и стеснителни. Те имат собствен поглед към света и винаги се подкрепят. Въпреки че са най-умните момичета в класа, имат да учат още много и не се спират пред нищо.

Сега Лили има ново гадже на име Роб. Марта продължава да се опитва да е първа във всичко, а Джас си остава неудържимо и хаотично мъжко момиче.

Излъчване: Всеки делничен ден, трети сезон от 8 ноември от 17:45 ч, четвърти сезон от 25 ноември от 17:45 ч.

„НАСЛЕДНИЦИТЕ: КРАЛСКА СВАТБА“ и ТЕМАТИЧНА ПРОГРАМА „НАСЛЕДНИЦИТЕ“

Сватбата на Мал и Бен е най-голямото събитие в историята на Аурадон, но Хадес заплашва да го провали. Покрай сватбата на Мал има драма, хумор, приятелства и любов, а премеждията, пред които ще се изправят на Острова на изгубените, могат да променят всичко.

Гледайте премиерата на специалния епизод, последвана от трите части на филмите „Наследниците“.

Излъчване: Събота, 20 ноември от 17 ч. (Тематична програма „Наследниците“ от 10 ч.)

„НАЙ-ДОБРАТА БАВАЧКА В ГАЛАКТИКАТА“, ВТОРИ СЕЗОН

Междугалактическата бавачка Габи Дюран отново е тук и е готова да доразвие своите способности.

GABBY DURAN AND THE UNSITTABLES – Disney Channel’s „Gabby Duran and the Unsittables“ stars Maxwell Acee Donovan as Wesley, Callan Farris as Jeremy, Nathan Lovejoy as Principal Swift, Kylie Cantrall as Gabby Duran, Coco Christo as Olivia, and Valery Ortiz as Dina. (Disney Channel/Craig Sjodin)

Излъчване: Всеки делничен ден от 29 ноември от 19:55 ч.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 3