Февруари е месец на завръщания по Viasat Explore. Всеки ден от понеделник до петък, от 5 февруари в 20:10 ч. не изоставайте от любимите си австралийски златотърсачи – с двойни епизоди от четвърти, пети и шести сезон на „Австралийски търсачи на злато“ вземете тава и детектор и се присъединете към търсенето!

От следващия ден – 6 февруари от 22:00 часа – се връщаме към капитаните Скуизи, Сноди и Брайс и техните екипажи за новия четвърти сезон на „Австралийски ловци на омари“. Тези капитани са най-упоритите ловци на омари в Австралия и са на лов за ценения тасманийски скален омар.

От 21 февруари пък пак проследяваме опасната работа на дървосекача и собственик на дъскорезница Кевин Уенстоб, който сече дървета в отдалечен планински участък сред величествената природа на остров Ванкувър – този пък започваме от самото начало – с първи сезон на „Секачи на големи дървета“. От 22:00 часа.

Австралийски ловци на омари
Премиера от вторник 6 февруари в 22:00 ч.

Сезон: 4
Брой епизоди: 8 x 60 мин.
Жанр: Документален/ риалити/ бизнес/ риболов
Оригинално заглавие: Aussie Lobster Hunters
Година: 2023

Връщаме се към капитаните Скуизи, Сноди и Брайс и техните екипажи за четвърти сезон. Тези капитани са най-упоритите ловци на омари в Австралия и са на лов за ценения тасманийски скален омар. Този път и тримата работят извънредно и неотстъпно, за да се надминат един друг, като същевременно се съобразяват с желанията на клиентите. Скуизи е сполетян от ужасна поредица от несполуки и в крайна сметка поставя капан за един от своите конкуренти; Брайс успява да се задържи начело, но не си създава приятели в процеса, а Сноди рискува кораба и прехраната си, като поверява управлението на сина си тийнейджър.

Секачи на големи дървета
Премиера от сряда 21 февруари в 22:00 ч.

Сезон: 1
Брой епизоди: 10 x 60 мин.
Жанр: Документален/ риалити/ бизнес
Оригинално заглавие: Big Timber
Година: 2020

Проследяваме опасната работа на дървосекача и собственик на дъскорезница Кевин Уенстоб, докато той и неговият екип стигат до крайности, за да запазят семейната дъскорезница и начина си на живот – и да оцелеят.

Кевин сече дървета в отдалечен планински участък сред величествената природа на остров Ванкувър; притежанието на участъка дава на Кевин свободата, за която жадува, и с хилядите трупи, които го чакат горе, той ще спечели милиони, ако успее да ги натовари и вземе всичките. Това обаче е огромен риск… и ако се провали, той ще загуби всичко, за което семейството му е работило, защото едно от условията на сделката е, че трябва да плати огромна неустойка за всички трупи, които остави след себе си.

Проблемът е, че той няма достатъчно оборудване и работна сила, за да отсече всички дървета, от които се нуждае, да ги смъкне надолу по хълма, да ги обработи в дъскорезницата и да ги изпрати на клиентите си – за да успее, Кевин ще трябва да предприеме драстични действия…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

85 + = 88