Нова поредица в 16 епизода дебютира по най-зеления ТВ канал от семейството на Viasat World – Viasat Natureоще в първия работен ден на 2022-ра, от 22:00 часа!

„Австралийски ловци на змии“ следва най-заетия екип в Австралия при срещите им с някои от най-опасните същества на Земята. Те излагат живота си на риск, за да гарантират сигурността на тези, които се натъкват на хлъзгави изненади вкъщи, в училище или на работното си място.

На фона на живописното крайбрежие на Куинсланд, екипът ловци работи в една най-гъмжащите от змии области на планетата и се изправя срещу някои от най-отровните представители на вида. Над 20 различни подвида наричат това място свой дом, включително втората най-отровна змия на света, източната кафява змия, силно-отровните черни змии с червен корем, камшичестите змии, гигантският питон и какво ли още не.

Във всеки епизод нашият екип, воден от експерта по отровни змии Стюарт Макензи, отговаря ежедневно на до 30 обаждания за спешни ситуации от обикновени жители на Австралия, в чиито домове са навлезли тези страховити влечуги; времето винаги е голям враг, тъй като змиите могат да изчезнат мигновено, оставяйки след себе си силно разтревожени семейства, страхуващи се за живота си. Стюарт и неговият екип не спират, докато змията не бъде уловена и пренесена другаде, дори и да поставят живота си в опасност.

В помощ на гуруто по улавяне на змии Стюарт са някои от най-добрите в бизнеса, като Мик „кефалът“, класически австралийски тип, който не се страхува да хваща някои от най-големите и смъртоносни змии с голи ръце. Адел – приземено момиче от провинцията, което обучава птици, когато не е на лов за змии с годеника си, Мик. Джобната Джес, която е висока само 1.57 см, не се страхува да хване… змията за рогата и дава на момчетата да се разберат при всеки сгоден случай. Крис, най-добрият приятел на Стю, е един от най-забавните типове наоколо и определено предпочита да дразни Стю, вместо да се разправя с кафяви змии. А Оливия, която работи със Стюард от над 5 години, обича да разплита случаи със… заплетени змии.

Новата документална поредица в 16 половин-часови епизода е интересно вълнуващо пътуване извън зоната на комфорт, където смъртоносни змии се спотайват край басейни и тероризират детски градини, а понякога дори завършва с посещение в болница, когато среща с източна кафява змия на тръгва на добре, например.

„Австралийски ловци на змии“ дебютира ексклузивно по  Viasat Nature в цяла Централна и източна Европа на 3 януари, понеделник, всеки делничен ден в 22:00 часа, с по два епизода, с повторение на следващия ден от 18:45 часа.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 1